top of page

Restart

A new way of life!

Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen.

Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje!

Restart a la Carte is een voedingsplan voor de levensgenieter. Niet iedereen is klaar om de transformatie aan te gaan of kan omwille van drukte en/of zakelijke verantwoordelijkheden niet de striktheid inbrengen om dit te verwezelijken. Daarom is er een plan gerealiseerd waar je toch kan afslanken en de restaurantbezoekjes kan gaan combineren met gezonde eet- en bewegingsmomenten, zodanig er mooie resultaten kunnen behaald worden en je je ideale gewicht kan bereiken en behouden. Om zo een mooie balans te vinden tussen jouw ideale lichaam en je drukke leefpatroon. Een plan waarmee je zal afslanken maar toch wel je gewoontes kan blijven toepassen.

Een uitgekiemd plan met uitleg, recepten en een energetisch voedingssupplement en indien gewenst ook een Restartcoach in je buurt om te helpen jouw doel te bereiken.

bottom of page