top of page

De revolutionaire
plasma-technologie

De revolutionaire plasma-technologie geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking, rimpelvermindering en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen en zelfs zonder aanraking en met een relatief korte hersteltijd. Ideaal indien je een correctie overweegt en weinig hersteltijd wilt inplannen.

Deze behandeling is geschikt voor: Verstrakken van bovenste en onderste oogleden en verstrakken van huid op de diverse verslapte huiddelen. Vervagen kraaienpootjes, neusplooi, …

Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat je 1 maand voor en 3-6 maanden na de behandeling directe blootstelling aan zon en zonnebank dient te vermijden!

BooSt-81.jpg

De voordelen in vergelijking met plastische chirurgie

De voordelen in vergelijking met plastische chirurgie: een snellere behandeling , goedkoper dan een operatieve lift, geen volledige verdoving nodig, geen kans op littekens en bloeduitstortingen, enkel een minimale, en lokale zwelling , direct zichtbaar resultaat, geen kans op overlifting, de natuurlijke uitstraling wordt behouden, meerdere behandelingen zijn mogelijk, een veel kortere herstelperiode en minimale risico's en bijwerkingen.

Hoe werkt plasma lifting?

We starten met het aanbrengen van een verdovende crème.
Vervolgens wordt de huid en ontsmet en starten we de behandeling. Plasma ontstaat door ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn.

 

Door een speciale techniek ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Door middel van een high-tech plasmahandstuk worden deze ultrakleine, minuscule energiepulsen op de huid gegeven.
Deze plasma-energie puntshots zorgen ervoor dat de huid krimpt bij elke stip, waardoor rimpels glad worden gestreken, overtollig huid op bijvoorbeeld de oogleden opgespannen en strakker wordt.

2020-07-03 12.54.48.jpg

Na de behandeling
en veiligheid

Na de plasma behandeling kan zwelling van 3 tot 7 (oogleden) dagen ontstaan. Op het behandelde gebied ontstaan kleine korstjes. Deze korstjes verdwijnen rond de 7 tot 10 dagen afhankelijk van het herstel en de behandelde zone. Roodheden en donkere vlekken kunnen tussen 3 tot 6 maanden aanhouden (deze ontstaan meestal door UV-straling). Om het behandelde gebied te camoufleren kan na dat de korstjes verdwenen zijn een speciale concealer van Image Skincare aangebracht worden. Je krijgt van ons een volledig schema mee om de nabehandeling zo correct mogelijk te laten verlopen. 

  • 48 uur de huid niet koelen of reinigen

  • 1 week geen make-up

  • 2 weken niet intensief sporten / zwemmen

  • 4 weken geen sauna, zon, stoombad,…

  • 3 tot 6 maanden (afhankelijk van de zone) geen zon of zonnebank 

 

De Plasma behandeling werkt enkel oppervlakkig, wat betekent dat de plasmastraal de basaalcellenlaag (de onderste huidlaag van de opperhuid) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of andere ongewenste of permanente huidschade.

Het resultaat

Resultaten die men verkrijgt zijn zeer natuurlijk en meteen zichtbaar. In de daaropvolgende weken vindt huidvernieuwing plaats en aanmaak van collageen en elastine. Na 3-6 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit resultaat behoudt men ongeveer 1 à 2 jaar. Dit hangt af van persoon tot persoon.

Afhankelijk van de huidoverschot en om het optimale resultaat te verkrijgen is er na 8/10 weken een nabehandeling nodig indien gewenst. De meeste behandelingen hebben na 1 à 2 keer het gewenste resultaat. Er is een krimppercentage van ongeveer 30%. Dit is natuurlijk afhankelijk van je levensstijl en aanleg.

BooSt-112.jpg
bottom of page