top of page
e-fit_klant_bij_e-shape_behandeling.jpg

E-Fit

Electro Fitness, voor een strak en slank lichaam

Geen zin of tijd om urenlang te fitnessen? Wil je wel terug een fit, slank en gespierd lichaam? Wil je zelfs enkele kledingsmaten verliezen? E-Fit is jouw oplossing! Onze E-Fit coaches staan je klaar om je te helpen een fit, slank en gespierd lichaam te krijgen. Met gevolg dat je meer energie krijgt om je gezin, je carrière en je sociale activiteiten dagdagelijks te trotseren met de energie die je nodig hebt. Zonder dat je al jouw vrije tijd moet opofferen, in slechts 2 x 20 minuten per week. Dit met de meest kwalitatieve apparatuur, met de nieuwste technologieën en met de beste coaching! Een totaalbeleving in een mooi en persoonlijk kader!

 • Komen de pigmentvlekken nog terug?
  Nee, pigmentvlekken of gesprongen bloedvaatjes worden permanent vernietigd. Natuurlijk kunnen er wel nieuwe vlekjes ontstaan, als je bijvoorbeeld veel tijd onbeschermd in de zon doorbrengt. In dat geval volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt.
 • Wanneer zie ik resultaat?
  Na de eerste sessie wordt het huidvernieuwingsproces al in gang gezet. Het resultaat na de eerste behandeling is op z'n best zo'n één maand na de behandeling. Natuurlijk geldt wel dat je met meerdere behandelingen een optimaal resultaat krijgt. We raden jou een kuur aan van zo'n 3 behandelingen. Daarna kan je kiezen om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt.
 • Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?
  Na de behandeling kan je huid wat rood zien en warm aanvoelen. Geen zorgen, dit trekt na een aantal uren tot 1 dag weer weg. Je huid is na de sessie gevoeliger voor de zon. Het is dus belangrijk om de eerste 7 dagen zonlicht te vermijden, en je huid goed te beschermen tegen de zon. Was je huid voorzichtig met lauw water en gebruik een zacht reinigingsproduct.

Veelgestelde vragen

Bye bye cellulitis!

Behalve een buikje en love handles, kan u ook cellulitis aanpakken met E-Fit.

 

Cellulitis of sinaasappelhuid is het resultaat van een opéénstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water die uit de huid steken.

E-Fit bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel, die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs uw metabolisme boosten. Uw lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd.

 

Al na enkele sessies ziet u resultaat.

e-fit_electro_fitness_after_baby_programma_3.jpg

De ultieme transformatie

De vetlaag wordt gestimuleerd en je krijgt een hogere calorieverbranding. Tot 2 dagen na de training heb je een after-burn effect. Daarnaast wordt ook jouw basaal metabolisme verhoogd. Ideaal om het jojo-effect tegen te gaan. Doordat we de doorbloeding verhogen, de vetlaag verminderen, de afvalstoffen afvoeren en het bindweefsel verstevigen, verminderd de cellulitis drastisch.

Bij het afslanken is het ook belangrijk dat je huid mee 'afslankt’. Door bepaalde impulsen versnel je de aanmaak van collageen en elastine. Ideaal voor een strakkere huid.​ Er zijn diverse programma’s: vetverbranding, bodyshaping, spieropbouw, spierversteviging, platte buik of sixpack, anti-cellulitis en after baby.

Er worden 10 spiergroepen getraind

 1. Buikspieren

 2. Borstpieren

 3. Triceps

 4. Biceps

 5. Brede rugspieren

 6. Onderrug

 7. Zitvlak (gluteus)

 8. Quadriceps

 9. Hamstrings

 10. Kuiten

e-move_spieren.jpg

E-Shape

Slank en strak zonder sporten

Het E-Shape programma van E-Fit is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten.
Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! Ondertussen werkt de E-Fit Beauty & Slim aan uw lichaam.

De E-Shape werkt met 2 technologieën, nl. met EMS (elektrische spierstimulatie) en met infrarood. De elektrostimulatie zorgt voor een echte versteviging van de spieren en huid, uw probleemzones verminderen in centimeters en worden gelift. Daarnaast is er een drastische afname van cellulitis! De infrarood zal jouw lichaam ontgiften, je krijgt een hogere calorieverbranding en jouw stofwisseling zal versnellen. Ideaal kom je 1 tot max. 3 x 20 minuten per week.

E-Shape

We werken op de volgende spiergroepen:

 1. De buik

 2. De lovehandles / de onderrug

 3. Het zitvlak

 4. De quadriceps

 5. De hamstrings

 6. De armen

 

Deze zeer aangename behandelingen van E.M.S. en infrarood versnellen de celactivatie en de vetverbranding. Daarnaast merken we ook een verhoging van de microcirculatie en het metabolisme.

Deep level therapy

De speciale pakken van de E-Shape werken met IR-C lange golf infraroodtechnologie dat 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam gaat.

 

Langegolf infraroodstralen dringen in onze huid binnen en zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In onze huid brengen ze de microscopisch kleine watermoleculen in beweging waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte tot 3,5 cm diep in het lichaam wordt gestuurd waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt.

Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.

Onze tarieven

6 maanden 2x 20' 

€175/maand 

of €925

6 maanden 3x 20' 

€245/maand 

of €1385

12 maanden 2x 20' 

€150/maand 

of €1650

12 maanden 3x 20' 

€225/maand 

of €2475

10 beurten van 20': €324 | 20 beurten van 20': €599 | 30 beurten van 20': €799

10 beurten van 40': €650 | 20 beurten van 40': €1198 | 30 beurten van 40': €1598

E-Relieve
e-fit_beauty_slim_rugjas_close-up_0.jpg

E-Relieve

Pijnreductie rug, nek en gewrichten

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet je van jouw arts je zwakkere spieren verstevigen maar kan je nog moeilijk bewegen zonder pijn?

 

Met deze EMS sessies kan je jouw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voel je al een merkbaar verschil.

Met de E-Relieve van E-Fit krijg je zonder gewrichtsbelasting minder pijn.

We werken op chronische pijnen enerzijds, maar we kunnen hiermee ook je rugschool vervangen. Ease the pain with E-Fit!

Versterk zwakkere spiergroepen

1 op de 5 volwassenen heeft chronische spier- en gewrichtsproblemen zoals rugproblemen, artrose, reuma, trapezium syndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, ... Bij E-Relieve werken we aan deze chronische pijn.​

2 methodes

Na een intakegesprek wordt er gekozen uit 2 methodes: (1) E-Shape - zonder sporten of (2) E-Fit Infinity - bewegingsplan. Bij de 2 methodes werken we met een gespecialiseerde rugjas, soms aangevuld met een broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen.

(1) E-Shape - zonder sporten

We werken met een driedubbel effect.​ We verdoven de pijnprikkels wat instant verlichting geeft. We werken probleemoplossend door de diepliggende spieren te verstevigen. Hierdoor ontlasten we de tussenwervelschijven. De infrarood is deugdzaam bij chronische pijnen en zal het zelfgenezingsproces stimuleren.

(2) E-Fit Infinity - bewegingsplan

Heb je voldoende vooruitgang geboekt, dan kan er geopteerd worden om stap voor stap op te bouwen naar een bewegingsplan op maat. De diepliggende spieren worden doelgericht verstevigd. Je leert terug bewegen zonder pijn! Na het bewegingsplan krijg je een micromassageprogramma om gespannen spieren los te maken of een pijnreducerende impuls.

De oefeningen worden gecombineerd met de E-Fit full body pakken bestaande uit een broek, jas, arm- en kuitgordels waarin 20 e-pads verwerkt zitten. Onder deze pakken draag je jouw persoonlijke E-Fit outfit. In 20 minuten worden de buikspieren, de borstspieren, de triceps & de biceps, de brede rugspieren ,de onderrug, de gluteus, de quadriceps & hamstrings en de kuiten geactiveerd.


Er wordt gewerkt met rugverstevigende programma’s, schouderontlastende oefeningen, … zonder te sleuren met zware gewichten en rekening houdend met jouw problematiek.

Gespecialiseerde E-Fit rugjas

De gespecialiseerde rugjassen met elektropads maken komaf met lage rugpijn, nek- en schouderklachten, pijn veroorzaakt door verzwakte of overgespannen spieren. De E.M.S. impulsen die via de gespecialiseerde rugjas gegeven worden, zorgen ervoor dat je spiercontracties krijgt.

De volgende spieren worden geactiveerd:

 1. Bovenste en onderste buikspieren

 2. Trapezius spieren

 3. Brede rugspier

 4. Diepe rugspier (erector spinae)

 5. Binnen heupspieren

 6. Biceps / Triceps

Doordat deze spieren verstevigd worden, ontlast je jouw wervels en tussenwervelschijven. Dit gebeurt d.m.v. doelgerichte EMS impulsen. De E-Fit E-Relieve is ook een efficiënte hulp voor het vlugger herstel van rugpijn, veroorzaakt door zwakkere rugspieren en een slechte houding. 

 

Verkrampte spieren relaxen en worden losgemaakt met een speciaal micromassageprogramma op het volledige lichaam. Het E-Fit Beauty & Slim pakket bevat de gespecialiseerde rugjas met infrarood.

infrarood_pijn_rug_0.jpg

Infrarood

Heilzaam voor spieren en gewrichten

Met de E-Fit Beauty & Slim worden de gespecialiseerde rugjassen en lichaamspakken gecombineerd met E.M.S. en infrarood.

 

Terwijl E.M.S. werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn.

Onze spieren hebben nood aan zuurstof om te kunnen functioneren. Het pak zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor er meer aanvoer is van meer zuurstofrijk bloed. Infrarood neemt de oorzaak niet weg maar zal het genezingsproces wel ondersteunen. Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen.

E-Fit after baby

E-Fit After Baby

Je lichaam heeft maanden afgezien maar uiteindelijk was de beloning des te groot. Je bracht een klein mirakeltje op de wereld die je al je zorgen meteen laat vergeten… of toch bijna al je zorgen.

Je zwangerschap bracht ook kwalen met zich mee. Zowel fysiek als mentaal kreeg je heel wat te verwerken. Je voelt je regelmatig energieloos en ondertussen moet je 24/7 bezig zijn met je nieuwe spruit. Had je maar 36 uren in een dag. Dat zou het allemaal wat makkelijker maken.​ Daarnaast vrees je misschien dat die zwangerschapskilo's er nooit meer zullen afraken...

Terug in topvorm
met meer energie

Wilt u zo snel mogelijk uw figuur terug?

​Dan is uw voeding aanpassen niet voldoende. Het is ook noodzakelijk om dit te combineren met aangepaste oefeningen. De e-Fit is hier ideaal voor. U verstevigt niet enkel de dieperliggend moeilijk te trainen buikspieren, maar ook het bindweefsel en de huid worden terug verstevigd. Deze hebben extra zorg nodig nadat ze 9 maanden hard gewerkt hebben! Dankzij de revolutionaire EMS technologie werk je 18x efficiënter!

Via het after baby programma van E-Fit werken we diep en doeltreffend in op jouw lichaam in slechts 20 minuten! Dit door middel van de E-Shape of E-Move methode. 

 

We verstevigen:

 • De spieren: met 48.000 spiercontracties activeren we 6 tot 10 spiergroepen.

 • De huid: meer collageen en elastine aanmaak door de EMS technologie, zo verkrijg je een strakkere huid.

 • Het bindweefsel: niet enkel je spieren en je huid waren uitgerokken, maar ook je bindweefsel.

 

Je krijgt ook meer energie! Door de elektrostimulatie verhogen we het zuurstofverbruik. Dit zorgt voor meer energie op celniveau! Deze kun je wel gebruiken hé!

20210615_after_baby.jpeg

Actie* voor kersverse mama's

Op vertoon van het geboortekaartje van je kleine spruit, krijg je gratis het After Baby verzorgingspakket. Je krijgt één E-fit gel naar keuze (Six-pack of anti-cellulite), om de meeste resultaten uit je E-Fit sessie te halen, bij aankoop van een abonnement naar keuze.

​*Actie enkel geldig op vertoning van geboortekaartje van een kind jonger dan 12 maanden.

 • Komen de pigmentvlekken nog terug?
  Nee, pigmentvlekken of gesprongen bloedvaatjes worden permanent vernietigd. Natuurlijk kunnen er wel nieuwe vlekjes ontstaan, als je bijvoorbeeld veel tijd onbeschermd in de zon doorbrengt. In dat geval volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt.
 • Wanneer zie ik resultaat?
  Na de eerste sessie wordt het huidvernieuwingsproces al in gang gezet. Het resultaat na de eerste behandeling is op z'n best zo'n één maand na de behandeling. Natuurlijk geldt wel dat je met meerdere behandelingen een optimaal resultaat krijgt. We raden jou een kuur aan van zo'n 3 behandelingen. Daarna kan je kiezen om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt.
 • Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?
  Na de behandeling kan je huid wat rood zien en warm aanvoelen. Geen zorgen, dit trekt na een aantal uren tot 1 dag weer weg. Je huid is na de sessie gevoeliger voor de zon. Het is dus belangrijk om de eerste 7 dagen zonlicht te vermijden, en je huid goed te beschermen tegen de zon. Was je huid voorzichtig met lauw water en gebruik een zacht reinigingsproduct.

Veelgestelde vragen

Ontdek onze
combinatie- en totaalpakketten

E-fit Center Limburg Lummen2.png
bottom of page