top of page
brows.png

Permanente make-up

Permanente make-up voor iedereen? YES!


Laat je onder handen nemen door onze spmu specialist, Marisa.
Zij heeft 12 jaar ervaring in het plaatsen van permanente make-up en heeft zich vooral gespecialiseerd in het plaatsen van super naturelle permanente make-up. Elk jaar volgt ze meerdere masterclasses bij verschillende pmu-artiesten wereldwijd om zo de mooiste resultaten te bekomen van mooie wenkbrauwen tot subtiele deepliner! 
Zij gaat je begeleiden en het juiste advies geven om zo samen tot een prachtig resultaat te komen. 

Onze behandelingen

Veelgestelde vragen

  • Komen de pigmentvlekken nog terug?
    Nee, pigmentvlekken of gesprongen bloedvaatjes worden permanent vernietigd. Natuurlijk kunnen er wel nieuwe vlekjes ontstaan, als je bijvoorbeeld veel tijd onbeschermd in de zon doorbrengt. In dat geval volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt.
  • Wanneer zie ik resultaat?
    Na de eerste sessie wordt het huidvernieuwingsproces al in gang gezet. Het resultaat na de eerste behandeling is op z'n best zo'n één maand na de behandeling. Natuurlijk geldt wel dat je met meerdere behandelingen een optimaal resultaat krijgt. We raden jou een kuur aan van zo'n 3 behandelingen. Daarna kan je kiezen om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt.
  • Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?
    Na de behandeling kan je huid wat rood zien en warm aanvoelen. Geen zorgen, dit trekt na een aantal uren tot 1 dag weer weg. Je huid is na de sessie gevoeliger voor de zon. Het is dus belangrijk om de eerste 7 dagen zonlicht te vermijden, en je huid goed te beschermen tegen de zon. Was je huid voorzichtig met lauw water en gebruik een zacht reinigingsproduct.
bottom of page