top of page
LPG Endermologie.webp

LPG Endermologie

Gaat cellulitis tegen en verfijnt het silhouet

Lpg Endermologie is de meest bekende behandeling ter wereld voor de niet-chirurgische verbetering van je figuur. De Endermologiebehandeling is een mechanische bindweefselmassage. Hierdoor wordt de lymfecirculatie op gang gebracht en worden de fibroblasten gestimuleerd.

 

Eenvoudig gesteld: afvalstoffen worden afgevoerd en collageen (stevigheid van de huid) en elastine (elasticiteit van de huid) worden aangemaakt. Het hele proces is immers gebaseerd op een diepe bindweefselmassage via de oprol-afrol techniek, waardoor je hele lichaam gekneed wordt en in beweging wordt gezet.

 • Komen de pigmentvlekken nog terug?
  Nee, pigmentvlekken of gesprongen bloedvaatjes worden permanent vernietigd. Natuurlijk kunnen er wel nieuwe vlekjes ontstaan, als je bijvoorbeeld veel tijd onbeschermd in de zon doorbrengt. In dat geval volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt.
 • Wanneer zie ik resultaat?
  Na de eerste sessie wordt het huidvernieuwingsproces al in gang gezet. Het resultaat na de eerste behandeling is op z'n best zo'n één maand na de behandeling. Natuurlijk geldt wel dat je met meerdere behandelingen een optimaal resultaat krijgt. We raden jou een kuur aan van zo'n 3 behandelingen. Daarna kan je kiezen om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt.
 • Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?
  Na de behandeling kan je huid wat rood zien en warm aanvoelen. Geen zorgen, dit trekt na een aantal uren tot 1 dag weer weg. Je huid is na de sessie gevoeliger voor de zon. Het is dus belangrijk om de eerste 7 dagen zonlicht te vermijden, en je huid goed te beschermen tegen de zon. Was je huid voorzichtig met lauw water en gebruik een zacht reinigingsproduct.

Veelgestelde vragen

Resultaatgericht

71%

van de cliënten rapporteert dat

de huid steviger is.

67%

van de cliënten rapporteert

gladgestreken cellulite.

-5,2 cm

gemiddeld verschil

in tailleomtrek.

LPG Endermologie.jpeg
LPG Endermologie.png

Het resultaat

 • Anti-cellulitis

 • Versteviging van de huid door extra aanmaak van collageen en elastine

 • Lymfedrainage

 • Figuurcorrectie en centimeterverlies

 • Sterke vetverbranding

 • Top behandeling voor pijnlijke, zware benen of vochtproblemen

Hoewel Endermologie wereldwijd al jaren de referentie is voor het behandelen van zware benen (oedeem) en cellulitis, heeft de toepassing zijn oorsprong in de behandeling van brandwonden.

 

Bovendien wordt de Endermologiebehandeling ook gebruikt bij grote voetbalclubs voor de recuperatie van de spieren. In de atletiekwereld kunnen marathonlopers dankzij LPG dan weer sneller melkzuur afbreken.

 

De LPG-techniek is ook pionier in de anticellulitisbestrijding en is daar vandaag nog steeds de meest doeltreffende techniek in, eentje die sterk wetenschappelijk onderbouwd is.

Onze tarieven

LPG proefsessie + intake gesprek 

€49

20' LPG Endermologie

€45

30' LPG Endermologie

€65

40' LPG Endermologie

€85

10 beurten: 10 + 1 gratis | 20 beurten: 20 + 2 gratis | 30 beurten: 30 + 3 gratis

Combineer je LPG met E-Fit - Body Roll of Restart/Revive ontvang je -10% op het totaal

Ontdek onze
combinatie- en totaalpakketten

BooSt-4.jpg
bottom of page