top of page
Benen harsen

Wax bar

Waxen is een van de beste methodes om lichaamshaar te verwijderen en biedt in vergelijking anderen methodes veel voordelen. Door onze unieke wax is waxen mogelijk voor iedereen.

 

Daarnaast is het een van de meest natuurlijke manieren van haren verwijderen. Niet langer heb je last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei en de haren blijven veel langer weg. 

Waxen vs scheren

Scheren is een bekende methode om ongewenste haren te verwijderen, maar het kan irritaties en beschadigingen aan de huid veroorzaken. Waxen daarentegen biedt een betere oplossing.

 

Het professioneel uittrekken van de haartjes belast de huid minder en zorgt voor een gladdere huid gedurende een langere periode. In tegenstelling tot scheren, waarbij de haren dikker en stugger terugkomen, worden bij waxen de haartjes inclusief de wortel verwijderd. Hierdoor blijven de haartjes langer weg (+/- 2 weken) en groeien ze zachter terug.

Waxen vs
ontharingscrème

Waxen is niet alleen minder tijdrovend, maar ook minder schadelijk voor de huid. The Wax Bar heeft een unieke wax, die bijna geen schadelijke middelen bevat. Dit is een ander verhaal dan bij ontharingscrèmes. Deze crèmes hebben vaak een chemische samenstelling en kunnen zorgen voor allergische reacties, verbranding van de huid en pijnlijke blaasjes.

 

Bij The Wax Bar hebben wij een wax voor elk huidtype, waardoor er een zeer kleine kans bestaat op huidbeschadiging. Ook weten onze professionele Wax Technicians precies hoe zij jouw huidtype moeten behandelen om het mooiste resultaat te behalen, zodat je met een stralende  huid de deur uit loopt.

Suikerwas

Tips

Voor het waxen

Na het waxen

bottom of page