top of page

First things first!
Skintake

Wil jij goed zorg dragen voor je huid?

Alles begint bij een huidanalyse, zodat we de conditie van jouw huid in kaart kunnen brengen. Met het Observ- toestel maken we verschillende foto's van jouw huid, waardoor (toekomstige) huidproblemen instant zichtbaar worden.  Op basis van deze analyse kunnen wij jou perfect adviseren over skin care en behandelingen.

BooSt-44.jpg

Bij BooSt pakken we jouw
huid grondig aan

Daarom is het belangrijk om eerst een kijkje te gaan nemen met ons Observ-toestel. 
Huidproblemen ontstaan in de diepere lagen van je huid. Het kan dus perfect mogelijk zijn dat jij nu een mooie huid hebt, maar dat er diep vanbinnen al huidproblemen aan het ontwikkelen zijn.


Met de Observ kijken we op een professionele & wetenschappelijke manier naar de gezondheid van je huid.  Zo kunnen we eventuele huidproblemen zoals pigment, roodheden, … zien alvorens ze op het huidoppervlak te zien zijn.

BooSt-30.jpg

Is een Skintake iets voor mij?

Ben jij benieuwd naar de gezondheid van je huid? Heb jij huidproblemen zoals pigmentvlekken, couperose of veroudering? Of ben je op zoek naar een goed advies om jouw huid in topconditie te houden?

​​

Dan is deze skintake met ons Observ-toestel helemaal iets voor jou! Zo weet je direct hoe het met de conditie van jouw huid gesteld is en kan ik jou adviseren over de juiste thuisverzorging en behandelingen op maat van jouw huid. 

 

Een skintake kan je trouwens boeken mét of zonder aangepaste huidverzorging.

De voordelen

Advies op maat

Na de scan stel ik jou een vrijblijvend behandelplan op maat op. Ik vertel je welke skin care ideaal is voor jouw huid en welke behandelingen geschikt zijn. 

Volg de evolutie

We bewaren alles in je persoonlijk dossier. Hierdoor kunnen we na X-aantal maanden opnieuw

foto's nemen en

vergelijken.

Meten = weten

 

Huidproblemen worden instant zichtbaar en we kunnen er dus vroegtijdig

op inspelen, nog voor ze met het blote oog zichtbaar worden. 

BooSt-13.jpg

Een huidanalyse is de eerste stap op weg naar een stralende, gezonde huid

Wat zien we juist? Jouw huid kent geen geheimen meer voor ons. We zien letterlijk alles, waaronder de volgende zaken: verstopte poriën, pigmentstoornissen, zonschade, gedehydrateerde huid, lage talgklierproductie/droge huid, overmatige talgklierproductie/vette huid, de huidtextuur , roodheid, couperose, rosacea,....

Onze huidverbeterende merken

Advanced-Nutrition-Programme-Logo-CMYK-Long_800x.webp
environ-skin-care-logo-beautiful-skin-for-a-lifetime.png
ZO-logo.png
Jane Iredale Logo_edited.jpg

Werken we samen aan een stralende huid?

BooSt-56.jpg
bottom of page