top of page

Body Roll

Een BooSt voor je lichaam en geest! 

Welkom bij een reis van welzijn en vernieuwing met onze Rollende Massagebehandeling. 

 

Ontdek de vele voordelen die deze unieke massage te bieden heeft voor jouw lichaam en geest.

Bodyroll Lummen.jpg
Bodyroll Lummen.jpg
Bodyroll Lummen Limburg.jpg

Welke voordelen heeft dit toestel?

  1. Bevordering van Detoxificatie: Lymfedrainage massage bevordert de circulatie van bloed en lymfe door het hele lichaam, wat essentieel is om afvalstoffen af te voeren. Het helpt onzuiverheden weg te spoelen, waardoor je lichaam zich gerevitaliseerd en verfrist voelt.
     

  2. Vermindering van Vetweefsel en Celulitis: Het rollen van de massage helpt bij het verminderen van vetweefsel en het verbeteren van de verschijning van cellulitis. Het is als een zachte sculptuur voor je lichaam, waardoor je natuurlijke schoonheid naar voren komt.
     

  3. Als een boost voor je stofwisseling werkt het rollen als een magische sleutel tot het versnellen van je natuurlijke energieverbranding. Bereid je voor op een verfrissende impuls voor je metabolisme, wat niet alleen bijdraagt aan gewichtsbeheersing maar ook aan een verhoogd gevoel van vitaliteit.
     

  4. En dan hebben we het nog niet gehad over de esthetische geneugten. Door regelmatig te rollen, stimuleren we de productie van collageen en bevorderen we een helderdere, strakkere huid. Het is als een verjongende omhelzing voor je lichaam, waarbij je huid haar jeugdige gloed herontdekt.

Welzijn voor lichaam en geest 

Stap in de wereld van welzijn en schoonheid met onze Rollende Behandeling – een uitgebalanceerde dans van voordelen voor je lichaam en geest. Ervaar de transformatie en omarm een stralender, gezonder jij.

Prijzen

15’ = €19 per sessie 10+1 Gratis

30’ = €29 per sessie 10+1 Gratis

Abonnement

Roll nu onbeperkt met het BooSt Body Roll abonnement. €150/maand voor onbeperkt roll abonnement. Kan maandelijks stopgezet worden.

En jij? Ben jij klaar voor jou body BooSt?

BooSt-127.jpg
bottom of page