top of page

Expert in laserontharing

Scheren, epileren, waxen,... we hebben er veel voor over om met een gladde en zachte huid door het leven te gaan. Vaak veroorzaken deze behandelingen huidirritatie met ingegroeide haartjes en andere ongemakken tot gevolg. Ingegroeide haartjes kunnen een enorme kwelling zijn, zowel voor vrouwen als voor mannen. En dan hebben we het nog niet gehad over de hoeveelheid tijd die je hiermee verliest. Gelukkig is er een oplossing!

 

Definitieve laserontharing is de beste manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen. Zo ben je niet alleen permanent verlost van je haartjes, maar je spaart ook heel wat tijd uit. Enkel voordelen dus! ​

 

PS Kies voor kwaliteit als het je écht haarloos wil zijn!

Laser Ontharing

Veelgestelde vragen

  • Komen de pigmentvlekken nog terug?
    Nee, pigmentvlekken of gesprongen bloedvaatjes worden permanent vernietigd. Natuurlijk kunnen er wel nieuwe vlekjes ontstaan, als je bijvoorbeeld veel tijd onbeschermd in de zon doorbrengt. In dat geval volstaat een jaarlijkse onderhoudsbeurt.
  • Wanneer zie ik resultaat?
    Na de eerste sessie wordt het huidvernieuwingsproces al in gang gezet. Het resultaat na de eerste behandeling is op z'n best zo'n één maand na de behandeling. Natuurlijk geldt wel dat je met meerdere behandelingen een optimaal resultaat krijgt. We raden jou een kuur aan van zo'n 3 behandelingen. Daarna kan je kiezen om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt.
  • Hoe verzorg ik mijn huid na de behandeling?
    Na de behandeling kan je huid wat rood zien en warm aanvoelen. Geen zorgen, dit trekt na een aantal uren tot 1 dag weer weg. Je huid is na de sessie gevoeliger voor de zon. Het is dus belangrijk om de eerste 7 dagen zonlicht te vermijden, en je huid goed te beschermen tegen de zon. Was je huid voorzichtig met lauw water en gebruik een zacht reinigingsproduct.

Ken jij het verschil tussen IPL en laser?

IPL 

Je hebt 10-12 behandelingen nodig. De haarzakjes worden in slaapstand gebracht = haartjes herstellen zich terug waardoor het effect niet definitief is.​

Laser

Je hebt ongeveer 8 behandelingen nodig (in hormonale haargroei gebieden heb je iets meer nodig). De haarzakjes worden definitief verwijdert = geen haargroei meer!​

Schoonheidsbehandeling

Behandeling

Tijdens de laserbehandeling wordt er een puls met warmte door de haarwortel getransporteerd waardoor deze permanent wordt vernietigd. Dankzij de speciale koeltip wordt de omliggende huid en de onderliggende bloedvaatjes beschermd tegen de hitte van de laser. We gebruiken enkel de allerbeste apparatuur en geen goedkope Chinese rommel zodat jij van een optimaal resultaat geniet.

 

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van de te behandelen zone(s) en je huidtype. Dit wordt met jou besproken tijdens een eerste (test)behandeling of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! We raden aan om minimaal 4 weken voor de behandeling niet meer te waxen, epileren of harsen. Scheren mag wel!

Nazorg

Na de behandeling kan je de huid eventueel kalmeren met flamigel maar meestal is dit niet nodig. De zon vermijden is een MUST om later geen pigmentvlekken te veroorzaken.

Onze pakketten

Full body

Oksels, full brazilian en volledige benen

 

 

€438

Men's Body

Rug, nek, hals, schouders en borstkas of buik

 

€398

Body pakket

Oksels, bikinilijn maxi en onderbenen

€294

Bikini Body

Oksels, full brazilian en onderbenen

€328

Onze prijzen

Oksels

€99

Onderarmen

€129

Bovenlip

€49

Bovenlip + kin

€95

Kin

€59

Stukje tussen de wenkbrauwen

€39

Baard

€170

Nek + hals + schouders

€149

Rug

€199

Borstkas of buik

€199

Rond de navel

€49

Bikinilijnmini / Maxi

€99 / €115

Volledige brazilian

€149

Onder- of bovenbenen

€179

Volledige benen

€289

bottom of page