top of page

Een dieptereiniging en
prachtige glow voor ieder huidtype!

HydraFacial is dé facial die zelfs in de smaak valt bij sterren zoals Beyoncé. Dat verbaast ons niet! Na een HydraFacial voelt je huid fris gereinigd aan en je geniet van een fantastische healthy glow! 

Deze behandeling is trouwens geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huiden. 

HydraFacial Lummen Limburg.png

Hoe werkt een HydraFacial?

In drie stappen de mooiste huid van je leven

Je hebt keuze uit verschillende HydraFacial-behandelingen. Maar de basis bestaat altijd uit de volgende stappen:

 

1 Reinigen + peelen

Dankzij een zachte maar doeltreffende exfoliatie en peeling maken we alles los (denk aan onzuiverheden, overtollig talg, make-up restjes...) 

2 Extracties + Hydratatie 

Natuurlijk willen we alles wat we hebben losgemaakt ook verwijderen. Bij deze stap gebruiken we pijnloze zuiging om je onzuiverheden uit de poriën op te zuigen. Het toestel kan je dus vergelijken met een stofzuiger (maar dan wel eentje met ongelofelijke kracht!) We gebruiken ook vochtinbrengende ingrediënten om je huid te hydrateren.

3 Insluizen + beschermen 

Als laatste stap gaan we je huid verzadigen met antioxidanten en peptiden. Deze stoffen zullen je huid niet alleen beschermen en anti-aging werken, ze zijn ook verantwoordelijk voor die fantastische glow! 

De voordelen voor jouw huid

Na een HydraFacial ervaar je de volgende voordelen:  Je huid heeft een dieptereiniging gekregen en ze voelt fris en 'schoon' aan,  fijne lijntjes, acne, en hyperpigmentatie nemen af,  je poriën zien er fijner uit, je huid is terug gehydrateerd en de doffe teint heeft plaats gemaakt voor een healthy glow!

 

HydraFacial is dé behandeling voor ieder huidtype en dus ook voor ieder huidprobleem.​​ Van dit resultaat geniet jij nog 4 weken lang. Je huid vernieuwt zich namelijk ongeveer om de 30 dagen, waardoor je na een maand best terug langskomt voor een HydraFacial. 

Boosters voor de HydraFacial.jpeg

Welke behandeling
kies ik best?

Als je een HydraFacial boekt, dan heb je nog keuze uit verschillende opties.

 

Wil je op specifieke zaken extra werken zoals acne, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, roodheden (...) Dan kan je een booster toevoegen aan je behandeling. Dit zijn krachtige formules specifiek gericht op bepaalde huidproblemen.

Daarnaast kan je HydraFacial behandeling ook aangevuld worden met LED-therapie of microneedling, dit zal het resultaat van je behandeling maximaliseren.

Je kan ook een Perk Eye of Perk Lip toevoegen, daar lees je onderaan meer over. 

Jouw HydraFacial aanvullen met
Perk Eye of Perk Lip

Perk Eye

Aanvullende verzorging voor de huid rond je ogen.

 

De eerste tekenen van veroudering zijn het snelste zichtbaar rond de ogen met als resultaat droogtelijntjes, rimpels, wallen, huidverslapping, kringen,.... Aan onze ogen is vermoeidheid ook heel duidelijk zichtbaar.

HydraFacial Perk Eyes gaat de oogcontour ophelderen, verfrissen en ontzwellen. Na de behandeling krijg je het serum op basis van kastanjezaden en extract van bloemen mee naar huis om het verstevigend, hydraterend en herstellend resultaat verder te zetten. (Product voor ongeveer 30 dagen)

Perk Lip

Aanvullende verzorging voor de huid rond je lippen.

Het hydrateert je lippen en maakt ze voller (plumping) in enkele minuten! Het PERK lip revitaliserend serum bevat pepermuntolie, aloë vera blad extracten en roos extracten om de lippen te voeden en te hydrateren waardoor ze voller en relax zijn. PERK wordt aangebracht met het toestel en duurt ongeveer 10 min. Het overige product krijg je mee naar huis om 2x per dag verder op te gebruiken.
 
De prijs van de PERK is incl. je behandeling. Als je PERK combineert met andere behandelingen, betaal je 40€.

Kom jij langs voor
een HydraFacial? 

HydraFacial Perk Lip & Perk eyes .png
bottom of page