top of page
manicure

Manicure

Mooie, verzorgde handen zijn een visitekaartje! Wie goed voor zijn handen zorgt, kan besluiten deze met enige regelmaat te verwennen met een manicure. 

Deze schoonheidsbehandeling zorgt ervoor dat de handen in topconditie blijven en behandelt tevens de nagels.

De nagelriemen worden teruggeduwd, de nagelriemen worden verzorgd, de nagels worden gevijld, de nagels worden gepolijst, de nagels worden gelakt met verzorgende nagellak en de handen worden vaak ingesmeerd met een verzorgende handcrème.

Pedicure

Uw voeten verzetten veel werk en dragen u de hele dag. Of het nu gaat om nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns, ingroei of kloven: het is zo fijn als u weer op wolkjes kunt lopen. Een pedicure is specialist in het verzorgen van voeten. Per persoon is het verschillend wat precies nodig is. Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, mensen met diabetes, reuma of dementie, maar ook voor sporters. ​​

pedicure
Pedicure
Pedicure

Pedicure behandeling

De één zal een behandeling door de pedicure als een luxe ervaren en de ander als een nodige weldaad.

 

Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen.

 

Ook wanneer er geen medische noodzaak is, is een pedicure behandeling een ontspannende manier om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen. 

bottom of page