top of page

Cool peel van Environ

BooSt-109.jpg

Chemische peelings

Diepere huidschade behandelen én de tijd kunnen terugdraaien? Het kan!

Heb jij last van één of meer van de volgende huidproblemen? Verminderde huidkwaliteit en textuur, beginnende huidveroudering , verhoorning van de huid, fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, acne littekens of puistjes?​ Lees dan zeker verder! 

Als de zon niet schijnt kan dit maar voor 1 ding goed zijn… peelings! Je huid is er gek van en ik ook. ​Je kent het wel, het gevoel dat je serums en moisterizer precies niet meer IN je huid kan. Zonde, want alleen daar kunnen je producten ook echt hun werk gaan doen.

Gezonde,
niet invasieve peelings

Gezonde, niet invasieve peelings zorgen ervoor dat je huidfabriek weer optimaal aan de slag kan en ik leg je ook graag tot in detail uit waarom.

 

Omdat TCA de lederhuid kan bereiken, worden deze peelings gebruikt om diepere huidschade te behandelen.​ De TCA peeling werkt niet verwekend op de huidcellen zoals onze andere peelings maar stolt het de eiwitten van de huid en lost het de oude huidcellen op. Deze gecontroleerde beschadiging van de huid is nodig om van buitenaf een gladder huidoppervlak te behalen.​ De huid is namelijk in staat zichzelf te repareren en van dit regeneratievermogen maken we juist gebruik. Door die beschadigingen krijgen de bindweefselcellen een seintje om collageen, elastine en hyaluronzuur te gaan produceren. En dit zijn nou juist de belangrijkste bouwstenen van de lederhuid; ze zorgen voor stevigheid, veerkracht en hydratatie. ​

 

De unieke Peeling Technologieën van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Verzorging

Bij een Cool Peel kuur behandeling streven we naar de beste resultaten om je huid mooi en gezond te maken. Daarom raden we ook altijd aan om de vitamine cocktails van Environ ook als thuisverzorging te gaan gebruiken. 

 

Environ heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen celexfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger.

De TCA-Peeling behandeling

De Environ Peelingkuur vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder.​ De peelings zijn ideaal voor lijntjes en rimpeltjes, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën of probleemhuid, huidbeschadiging door de zon, pigmentvlekken en rosacea.​ De Cool Peel verhoogt tegelijkertijd de opname van de vitaminen aanzienlijk.

1 Cleansing

Environ Cleansing: Deze zachte Environ reiniging maakt de huid terug stralend en verbetert de opname van de actieve ingrediënten. Pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reiniging en tonifiëren.

 

2 Peeling

Peeling aangepast aan de huidconditie + massage decolleté en schouders.

 

3 Massage

Massage gelaat, decolleté & schouders met aangepaste vitamines & actieve werkstoffen.

 

4 LED-therapie

LED-Therapie Celluma geeft de cellen een energie-boost om weer extra collageen en elastiene aan te maken in je huid.

 

5 Hydratatie

Hydraterende verzorging en UV-bescherming.

 

6 Foundation

Jane Iredale verzorgende minerale foundation.

 

7 Advies

Persoonlijk advies.

bottom of page