Al onze producten worden binnen de 5 werkdagen verstuurd

Verzending gratis vanaf € 75

Prijzen inclusief 21% BTW

RAD SPF 15

0013
€35.00
Op voorraad
1
Productgegevens

De producten van Environ worden enkel na advies verkocht. Neem daarom eerst contact met me op via info@beautysalonmarisa.be

De RAD SPF 15 van Environ is de perfecte dagelijkse zonbescherming voor heel het gezin, zelfs voor baby’s vanaf 6 maand oud. Jazeker, de RAD SPF 15 smeer je elke dag.

Waarom elke dag?
Omdat de RAD SPF15 niet enkel beschermt tegen UVA en UVB maar ook tegen vrije radicalen en blauw licht.
Deze vallen onze cellen. aan wat huidveroudering veroorzaakt.
Zit jij dus elke dag achter je scherm? Of ben je vaak bezig op je telefoon? Wees beschermt en smeer je RAD SPF 15

Deze intelligente zonbescherming bevat naast zonnefilters en reflectoren ook essentiële antioxidanten die samen de huid van gelaat en lichaam beschermen tegen UVA en UVB stralen en de door zon beschadigde huid herstellen.


Wist je dat... 80% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door de zon. Daarom is een goede zonbescherming, het hele jaar door, eigenlijk de beste anti-ageing tip die er is!

Breng je RAD crème dagelijks aan op het gelaat en alle lichaamsdelen die blootgesteld zijn aan de zon. RAD is de laatste stap in je skincare routine, na je moisturiser.

Is een SPF 15 wel voldoende?

SPF staat voor Sun Protection Factor. Hoe hoger het cijfer, hoe meer jouw huid beschermd is. Toch is het beter om een product met een lagere SPF te gebruiken en dit dan vaker aan te brengen. De ideale zonbescherming heeft een SPF van 15 tot 20. Wordt je huid rood na 10 min zonder zonbescherming? Met een SPF 15 zal je dan 15 keer langer in de zon mogen liggen vooraleer je verbrandt.

TIP: wanneer je langere tijd in de zon vertoeft, breng je de RAD SPF 15 iedere 2 uur opnieuw aan.

EXTRA TIP : Eerder een vette huid of last van puistjes? Kies dan voor de Alpha Day Lotion met een lichtere textuur.

Bewaar dit product voor later