top of page
 • Foto van schrijverMarisa

Waarom je best je huid laat scannen via het Observ huidanalyse-apparaat


(foto Observ)

Je kan dan nog een stralende huid hebben, huidproblemen starten in de diepere huidlagen. Het is dus perfect mogelijk dat jij op dit moment tevreden bent over je huid, terwijl diep vanbinnen huidproblemen aan het ontwikkelen zijn. Met het Observ huidanalyse-apparaat kijken we diep in je huid. Zo worden toekomstige huidproblemen instant zichtbaar, nog voor ze met het blote oog zichtbaar zijn. En dat heeft twee grote voordelen:

 • We kunnen je huidproblemen op tijd aanpakken, nog voor jij ze ziet!

 • Dankzij de scan stellen wij je een persoonlijk behandelplan voor. Zo weet jij welke producten en behandelingen ideaal zijn voor jouw huid.


In deze blog vertellen we je hoe zo’n Observ huidanalyse juist in zijn werk gaat.Hoe werkt zo’n Observ huidanalyse?

Meten is weten! We maken 6 verschillende foto’s van je huid in verschillende lichtmodi (daglicht, UV, woods, kruis gepolariseerd, parallel gepolariseerd en gelaatsteint.)


Zo worden onder andere de volgende problemen zichtbaar:

 • Zonbeschadigde huid

 • Overmatige talgproductie

 • Je huidstructuur

 • Pigment

 • Roodheden

 • Rimpels en fijne lijntjes

 • Droogte

 • Onzuiverheden (...)


Noem maar op! Alles wordt zichtbaar met het toestel, je huid heeft geen geheimen meer. ;)Foto Observ

Een huidanalyse is de eerste stap op weg naar huidverbetering

Smeer jij nog steeds een potje dagcrème uit de supermarkt, of doe je maar iets? Bij ieder product dat jij op je huid smeert moet je nadenken of dit wel echt goed is voor je huid. Laat daarom je huid analyseren, zodat we jou perfect kunnen adviseren over de juiste verzorging en behandelingen.


Zo’n huidanalyse is dé start voor huidverbetering. Daarom raden wij aan om bij je eerste gelaatsverzorging een huidanalyse te boeken.


Ook leuk: je kan de evolutie perfect opvolgen

Als je consequent je huid thuis verzorgt en op regelmatige basis langskomt voor een gelaatsverzorging, dan zal je ook echt een prachtig resultaat zien. Je huid zal stralen, de textuur wordt gladder en ze is terug gezond.


Je merkt dit niet alleen aan je huid, want we kunnen de evolutie ook volgen via de foto’s die genomen werden voor de eerste afspraak. Wanneer jij na X- aantal maanden terugkomt voor een huidscan, zie je de evolutie die jouw huid heeft doorgemaakt. Als dat niet fijn is!
Benieuwd hoe het gesteld is met de conditie van je huid?

Boek jouw huidanalyse via de online agenda, klik hier.
Wil je graag meer tips en tricks voor een stralende huid en een gezond lichaam?


Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

(No worries, we spammen je niet maar sturen je enkel leuke weetjes waar je echt iets aan hebt). Uitschrijven kan ook altijd onderaan iedere mail.


Over Beauty Salon Marisa

Als huidexperts willen wij jou graag begeleiden op weg naar een mooie, gezonde huid. Dat doen wij aan de hand van doeltreffende huidverzorging en behandelingen met een wetenschappelijk bewezen werking.


Iedereen verdient een stralend velletje. Ben jij klaar om met ons aan je mooiste huid te werken? Vergeet je afspraak niet in te plannen voor je huidanalyse.


Liefs

Team Beauty Salon Marisa

Commentaires


bottom of page