top of page
  • Foto van schrijverMarisa

Voedingssupplementen voor je huid


Een gezonde huid van binnenuit

De laatste trend in huidverzorging? Geen crèmes, gels of serums maar wel voedingssupplementen en nog meer dan dat huidsupplementen. Je kan je dus niet alleen mooi smeren maar ook slikken. Huidverzorging die werkt van binnenuit.

Een pilletje als oplossing voor een stralende en gezonde huid? Jawel! Je huid gezond houden als je enkel en alleen de buitenkant aanpakt en compleet negeert wat je allemaal opneemt in je lichaam is een moeilijke opgave. Wat je smeert is natuurlijk erg belangrijk maar vaak kan je al heel wat huidproblemen aanpakken door eens een blik te werpen op wat je allemaal eet. Je huid krijgt namelijk een groot deel van haar voeding van wat je eet.

Vitaminetekort

Bepaalde voedingsmiddelen geven je huid een boost van binnenuit. Helaas is het vandaag erg moeilijk geworden om met een gezond dieet alle nodige voedingsstoffen op te nemen om jouw huid gezond te houden. Onze grond is minder rijk dan vroeger waardoor onze voeding nu minder vitaminen bevatten dan vroeger. Belangrijke voedingsstoffen gaan verloren door nieuwe groeiomstandigheden van ons fruit en groenten, de bewaring en bereiding hiervan, het raffinageproces, … Je zou zo per dag al minstens 250 ml melk, 1 stengel broccoli, 66 g kaas en 2 grote eieren moeten eten enkel en alleen al om aan je dagelijkse hoeveelheid vitamine A te geraken. Wat overeenkomt met zo’n 550 calorieën! Geen wonder dat 95% van de vrouwen vandaag een tekort hebben aan vitamine A, de belangrijkste vitamine voor je huid. Je vindt deze in o.a. groene bladgroenten, wortelen, (gedroogde) abrikozen en zoete aardappel. 


WIST JE DAT 90% VAN DE VROUWEN TEKORT HEEFT AAN VIT A?


Hou van je huid Als je weet de je huid je grootste orgaan is en je beschermt tegen alle invloeden van buitenaf maar zij het laatste orgaan in rij is om vitamines en andere op te nemen dan kunnen we gerust zeggen dat ze wat extra hulp kan gebruiken. De nodige voedingsstoffen in de vorm van huidsupplementen zijn dus geen overbodige luxe en kunnen je helpen om bruine vlekjes, huidveroudering, puistjes en allerhande andere vervelende problemen aan te pakken. Natuurlijk worden ze best genomen in combinatie met een evenwichtig voedingspatroon en zijn hier zeker geen vervanging voor of een excuus om slechte eetgewoontes te kweken. Het is algemeen geweten dat een innerlijke gezondheid een grote impact heeft op hoe je eruit ziet en een gezonde levensstijl de belangrijkste investering is in jezelf. Heb je al een gezond eetpatroon? Dan ben je klaar voor die extra boost van binnenuit. We laten je graag even kennis maken met de capsules die jou die extra boost kunnen geven. Advanced Nutrition Programme is ons favoriete merk bij uitstek want zij bieden een premium gamma huidsupplementen van de hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt vandaag. Hun supplementen zijn niet alleen geschikt voor vrouwen maar voor iedereen vanaf 16 jaar die een gezonde huid nastreeft. Voor ieder wat wils!

Een mooie huid van binnenuit Vitamine A en D werken in synergie voor een gezonde huid. En het zijn net deze vitamines waar we vaak een tekort aan hebben. Skin Vit A+ combineert deze twee vitaminen in een supplement wat het ook uniek maakt. Vitamine A is de belangrijkste voedingsstof voor de huid. Skin Vit A+ is je bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering en zorgt voor een jeugdige, stralende huid. Tip: in combinatie met de Skin Antioxidant heb je echt het ultieme basispakket om je huid te beschermen en te verbeteren.

Stralend van binnen en van buiten Net zoals planten antioxidanten nodig hebben om zich af te schermen tegen overmatig licht, heeft ook de huid bescherming nodig tegen vrije radicalen. Dankzij Skin Antioxidant blijft de huid langer jong door haar te beschermen tegen UV-licht. Dit huidsupplement combineert 7 krachtige voedingsstoffen uit planten en is geschikt voor iedereen die een gezonde huid wil. Een kuur van dit huidsupplement net voor je op vakantie vertrekt is ideaal om je huid voor te bereiden op de felle zonnestralen en de kans op verbranden te verminderen.

Een gezonde gave huid Skin Accumax bevat een power team van vitamines A, C en E en broccoli-, dat helpt bij het behouden van een gezonde, zuivere en gave huid. Dit unieke huidsupplement brengt de huid weer in balans voor wie geplaagd wordt door puistjes.

Een capsule voor de dorst Heb je vooral last van een droge, gevoelige of vochtarme huid? Dan zijn de Skin Omegas+ iets voor jou. Skin Omegas+ is een huidsupplement dat hoogkwalitatieve Omega 3 (EPA), Omega 6 (GLA, van teunisbloemolie) en vitamine A bevat. Het is de ideale dorstlesser voor je huid. Dit supplement verbetert de beschermingsbarrière van de huid en verhoogt de hydratatie en gladheid van de huid. Dit supplement is je beste compagnon in de winter. Door dikke truien, een hoge verwarming, gure wind, droge lucht, … kan je huid in een dipje terecht komen en erg gevoelig worden. Met een kuur van dit supplement wordt je huid winterproof.

Een gezonde sterke huid met Colostrum Dit huidsupplement, Colostrum-C ondersteunt je immuunsysteem en helpt de huid er strakker uit te zien. Het bevat colostrum en vitamine C en is ideaal voor een gevoelige en geïrriteerde huid. Ook voor wie vaak last heeft van koortsblaasjes is dit een redder in nood. Je mag de huidssupplementen van Advanced Nutrition Programme zien als een beauty treatment in capsules. Je normale skincare routine wordt hierdoor meer kracht bijgezet. Je zal sneller en beter resultaat zien omdat je vanbinnen en vanbuiten aan je huid werkt. Wil je hier graag meer informatie over? Kom dan zeker eens langs in ons Beauty Salon of stuur een mailtje naar info@beautysalonmarisa.be

Smakelijk!

Comentarios


bottom of page