top of page
  • Foto van schrijverMarisa

LED-therapie voor een gezonde, stralende huidLED-therapie is fantastisch voor iedere huid! Het is niet alleen goed bij huidproblemen, maar het werkt ook heerlijk ontspannend. Jij stapt dus gegarandeerd met een healthy glow en een ontspannen gevoel buiten. Benieuwd hoe we LED-therapie inzetten voor een gezonde, stralende huid? Ik vertel je meer over de werkwijze en de voordelen.


Hoe werkt LED-therapie juist?

Wist je dat LED oorspronkelijk door NASA werd ingezet voor wondgenezing van de astronauten? Dat toont direct ook aan wat LED doet: het stimuleert specifieke huidprocessen en bevordert celherstel.


LED-therapie werkt ook met specifieke kleuren per huidprobleem of huidtype:

  • Rood licht wordt ingezet voor anti-aging. Aan de hand van LED wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd wat resulteert in een afname van fijne lijntjes en rimpels.

  • Blauw licht is dan weer ideaal bij acne. Het heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking waardoor we ontstekingen onder controle krijgen.


Natuurlijk is LED-therapie niet alleen geschikt bij acne of bij rimpeltjes, iedere huid heeft er baat bij!


De voordelen van LED-therapie:


1. Na een kuur ziet je huid er frisser en jonger uit

Het mooiste resultaat bereik je met een LED-kuur. Je zal zien dat je huid er frisser en jonger uitziet. LED is ideaal wanneer je aan een gezonde glow wil werken en je huidtextuur wil verbeteren.2. Het kan los ingezet worden of bij een andere gelaatsbehandeling (HydraFacial / Environ)

We kunnen LED zowel los inzetten, maar ook als combinatie met andere gelaatsverzorgingen zoals HydraFacial of Environ. Wanneer je deze behandelingen combineert, kunnen we het resultaat maximaliseren!3. De behandeling is ideaal voor ieder huidtype

LED-therapie is ideaal voor iedereen die haar of zijn huid wil verbeteren. Het is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huiden. Terwijl het toestel zijn werk doet, geniet jij van een heerlijk warm momentje. Mooi meegenomen als de temperaturen onder nul zakken! ;-)4. Celluma is dé meest innovatieve techniek beschikbaar op de markt

Bij Beauty Salon Marisa in Lummen werken we met Celluma, dit toestel heeft heel wat unieke voordelen in vergelijking met andere toestellen:

  • Het is een huidvriendelijk apparaat. Het is veilig en de werking is klinisch bewezen. Het toestel is ook FDA-goedgekeurd en medisch CE-gemarkeerd.

  • Het toestel sluit nauw aan op het te behandelen gebied, waardoor de effectiviteit veel hoger is dan andere LED-apparaten. Er gaat dus niets verloren.Werk jij samen met ons aan een stralende huid?

Maak je afspraak bij Beauty Salon Marisa in Lummen via de online agenda: www.beautysalonmarisa.be/afspraak-maken


Is het je eerste afspraak? Dan kies je best voor een huidanalyse met het Observ toestel. Via dit apparaat kijken we diep in je huid en zo worden (toekomstige) huidproblemen instant zichtbaar. Zo kunnen wij je ook perfect adviseren over de juiste skin care en behandelingen op maat van je huid!Liefs

Marisa & team


Comments


bottom of page