top of page
  • Foto van schrijverMarisa

E-Fit, werkt dat nu eigenlijk echt?!
Ik krijg het dagelijks te horen. Zeg Marisa, die E-Fit. Dat kan nu toch niet hé? Werkt dat echt? Ik neem jullie even terug mee naar waar het allemaal begon.

Ikzelf, ben van opleiding schoonheidsspecialiste & leerkracht. Je kan je dus wel inbeelden dat alles wat omtrent afslanking volledig nieuw voor me was. Toch voelde ik me getriggerd om “het bos door de bomen” te zoeken naar een toestel wat wél sterke en snelle resultaten gaf. Voor ik zelfstandige was had ik al eerder gewerkt met LPG Endermologie dus wist ik dat het zeker bestond. LPG Endermologie werkt wel anders dan E-Fit. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig gemasseerd, en zo verbetert de structuur van je bindweefsel en de doorbloeding. De massage stimuleert de afvoer van het lymfevocht en afvalstoffen. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij de huid minder verslapping vertoont, steviger is & de huid gladder en egaler. Ideaal voor mensen met last van vochtophopingen, cellulitis of plaatselijke probleemzones zoals de buik.

Enfin, een fantastisch wetenschappelijk onderbouwd toestel, maar meer hierover in een andere blog.


In 2018 viel mijn oog op E-Fit

Een volledige EMS lichaamstraining die 18x efficiënter is dan een klassieke fitness-sessie. En dat allemaal in 20 minuten. Dat moest ik dringend testen! Forums, blogs, collega’s,…. I did my research. Uiteindelijk heb ik zelf een afspraak vastgelegd om E-Fit toch zelf eens helemaal uit te testen. Want de resultaten leken veelbelovend maar ik wou het toch zelf eens ervaren om te kunnen oordelen.


Mijn eerste E-Fit ervaring. O jee, wat was me dat! Ik mocht eerst een E-Fit elektrodepak aantrekken dat op voorhand nat werd gemaakt en daarna ging de training van start. Om de vier seconden worden alle spiervezels aangespannen, en geloof me: dat voèl je. Niet op een pijnlijke manier, maar het is wel een erg intens gevoel. Opeens voel je spieren in je lijf die je écht nog nooit gevoeld hebt. Nooit gedacht dat ik zoveel spieren in mijn billen had, laat staan dat ze allemaal tegelijk getraind werden in 20 minuten tijd. Na de E-Fit sessie begreep ik het meteen. Het werkt. Logisch dat ze vertelde dat 1 E-Fit sessie van 20 minuten nog 18 x efficiënter is dan 1,5u fitness. De ochtend erna voelde ik dat ik een serieuze work-out had gehad. Fantastisch! Al snel was ik helemaal overtuigd van E-Fit en besloot dit te integreren in onze praktijk in Lummen.

Ik startte zelf op met E-Fit en echt wow, wat een buikspieren. Mijn rugspieren werden ook veel sterker en steviger waardoor rugklachten erg verminderd zijn. Ook spanningsmigraine drukt E-Fit de kop in. Een wandelend reclambord (mezelf) werden vele wandelende reclameborden (mijn E-Fitters) want wat ging dit snel! Na 6 maanden stonden onze agenda’s zo vol dat we een 2de E-Fit toestel nodig hadden.

Ondertussen zijn een trots E-Fit center met 5 toestellen. 3x E-Shape & 2x E-Move. Voor elk wat wils dus!

En ps: Het werkt! 😉


Wil je het graag zelf testen? Boek je testsessie online.


Enkele sfeerbeeldenComments


bottom of page