top of page
  • Foto van schrijverMarisa

Wat vinden klanten van het BooSt Body totaalpakket?

Het Boost Body totaalpakket, dat is een combinatie van E-Fit, LPG Endermologie en Restart. Ideaal voor iedereen die

wil werken aan een stevig, strak lichaam en een gezonde levensstijl!


Vandaag spraken we met Tina. Tina deelt haar persoonlijk BooSt - verhaal met ons. Ze is opgestart met E-Fit en besliste al snel om dit te combineren met LPG Endermologie en Restart. Ons BooSt Body totaalpakket dus!Hoe heb je ons leren kennen?

Oh, er was eens een klant in mijn kapsalon en zij sprak vol lof over E-fit. Zij heeft mooie resultaten met E-Fit en het klonk superinteressant. Ik ben dan zelf research gaan doen naar E-Fit en ik was meteen enthousiast. “Dit is echt iets voor mij” dacht ik. Als zelfstandige heb ik maar weinig tijd en met E-Fit kan ik meteen mijn werk terug hervatten na de sessie.Ik las op jullie website alle opties en heb dan gekozen om een gratis proefsessie van E-fit te doen.Waarom heb jij gekozen voor E-Fit?

Al heel veel geprobeerd van sporten. In het begin is het allemaal heel fijn maar na 5 x lukt het me niet om dit vol te houden. Bij E-Fit heb ik nooit het gevoel dat ik MOET sporten. Ik vind het heel fijn dat je niet hoeft te sporten maar toch passief je spieren traint én snel resultaat ziet.

Ik ben zelf niet sportief aangelegd dus voor mij mag het geen opgave zijn. Ik wou graag steviger worden aan mijn billen en op die manier toch op centimeterverlies werken.

En LPG Endermologie?

Tijdens mijn E-Fit sessie kreeg ik meer informatie over LPG Endermologie. Ik wist niet dat het bestond maar het sprak me meteen aan omdat ik altijd een complex had over mijn zware benen en cellulitis. Heel lang mijn billen weggestoken omdat ik zware benen had en cellulitis. Onlangs ging ik op vakantie en heb me nog nooit zo goed gevoeld in mijn vel! Een booSt 😉 voor mijn zelfvertrouwen!


Hoe kan je de behandelingen bij ons omschrijven?

Omdat ik last had van cellulitis voelde in de LPG Endermologie behandeling goed werken hierop. Nu merk ik dat het steeds aangenamer wordt naarmate mijn cellulitis losgemaakt wordt en verdwijnt. Van de E-Fit sessie ervaar ik s ’anderendaags lichte spierpijn. Echt zo’n gevoel dat je een goede work-out hebt ervaren de dag ervoor.Hoe heb jij het Restart-traject ervaren?

Ik heb vroeger een ander dieet gedaan en had altijd honger. Ik mocht veel minder eten en dit voelde echt als een dieet aan. Dit gevoel had ik met Restart totaal niet. Het Restart-traject is bijzonder goed verlopen en ik ben ondertussen -13kg(!!!) afgevallen in een periode van 4 maanden.


Ik voel me echt heel goed in mijn vel nu. Mijn kleding past veel beter en ik kan mijn broeken en jurkjes allemaal weer uit de kast halen. Ik ga weer liever shoppen en leuke kleding kopen waar ik me goed in voel! De klanten bij het kapsalon zagen het ook en gaven complimentjes. En mijn man zag het ook! Hij is heel trots en gaf me veel complimentjes.


De Restart gerechten waren snel klaar, gemakkelijk & lekker. Ik leerde op een andere manier kijken naar gezond eten zonder verplichting. Ik maakte ze op voorhand klaar en stak ze na het werk in de oven. Vanaf dag 1 had ik met Restart een fantastisch gevoel. Ik had geen last van honger of hoofdpijnen zoals de andere diëten die ik eerder al heb uitgeprobeerd.

Wat vond je makkelijk / moeilijk?

In fase 1 ontgift je je lichaam zodat je lichaam eens de rust krijgt die ze verdient. Daarom mag je geen alchohol in de 1ste fase. Ik loste dit op door water in een leuk gin glas te doen met ijsblokjes. Zo kreeg ik toch het gevoel dat ik niets moest missen én water drinken werd meteen gezelliger.


Wat waren je doelstellingen en welk resultaat heb je bereikt?

Ik wilde vooral meer zelfvertrouwen en mezelf beter in mijn vel voelen. Mijn billen waren het grootste werkpunt. Die mochten wat strakker en gladder worden en wat centimeters kwijt. Mijn buik mocht ook wat platter. Mijn streefgewicht was 70kg en guess what… Die heb ik ondertussen behaald.

Restart voelt niet als een dieet omdat het zo makkelijk vol te houden is. Het is een levensstijl die ik aangeleerd heb door de juiste mindset, tips & tricks. Ik val nog steeds af door mijn gezond voedingspatroon dat ik heb geleerd door Restart! De restartampullen liggen bij mij nu standaard in de kast voor als het nodig is om terug een BooSt te krijgen na de vakantieperiode bv.


Hoe omschrijf je jouw coach(ing)?

De coachings waren heel motiverend en persoonlijk. Er hing nooit een negatieve sfeer en er was altijd een leuke babbel. Het schema met metingen dat je meekrijgt werkt aanmoedigend. Ik ben geen enkele keer bijgekomen dus het resultaat was top!


Zou je dit aanbevelen aan anderen?

Zeker! Dat heb ik ondertussen al gedaan in het kapsalon 😉Heb je na het lezen van dit verhaal zin gekregen om met ons aan de slag te gaan?

Boek jouw testsessie in via de online agenda.


Liefs,

Team BooStComments


bottom of page