top of page
  • Foto van schrijverMarisa

HydraFacial: dé behandeling van de celebs!

De HydraFacial glow? Die valt ook bij de sterren in de smaak. Zo gaan Beyoncé, Charlize Theron, Britney Spears en Kate Winslet regelmatig langs voor een HydraFacial-behandeling. En dat begrijpen wij maar al te goed! Na een HydraFacial heb je namelijk een prachtige gloed op je huid, en van die ‘glow’ geniet jij nog zo’n 4 weken lang. Waarom ook jij zeker eens moet langskomen voor een HydraFacial? Dat vertel ik je in deze blog.1. HydraFacial is geschikt voor ieder huidtype

Het grote voordeel van de HydraFacial? Deze behandeling is geschikt voor iedere huid, en zelfs voor de meest gevoelige huiden. Hoe dat kan? Simpel, wij passen de behandeling aan aan jouw huid. Er zijn verschillende serums waarmee we ons op specifieke huidproblemen kunnen richten.


Heb je last van acne, een droge huid, couperose, rosacea, UV-schade, pigmentvlekjes of een gevoelige huid? HydraFacial biedt een oplossing bij ieder huidprobleem.2. Je huid krijgt een dieptereiniging

Denk je dat jouw huid ‘proper’ is? Denk maar snel iets anders, want onze huid is een broeihaard van bacteriën maar ook vuildeeltjes. Daar zitten de luchtvervuiling maar ook uitlaatgassen voor iets tussen. Iedere dag wordt je huid aan zoveel factoreren blootgesteld en al die vuildeeltjes blijven op je huid achter.


Met HydraFacial geven we je huid een diepetreiniging. Al het vuil, overtollig talg, make-up restjes en onzuiverheden worden uit je poriën gezogen. Jij stapt met een frisse, gereinigde huid buiten. Een fantastisch gevoel is dat!

3. Je skin care zal beter werken

Dagcrème op een ongereinigde huid smeren? Dat zal niet werken…


Aangezien je huid bij een HydraFacial volledig gereinigd is, kunnen ook je skin care producten veel beter hun werk doen doordat ze beter kunnen indringen. Dat wil dus ook zeggen dat je een veel mooier resultaat zal verkrijgen met je thuisverzorging!4. De behandeling is pijnloos en zelfs ontspannend

Een behandeling is volledig pijnloos en veilig. Daarnaast is het ook heerlijk ontspannend, waardoor jij helemaal relaxed buitenstapt. Een mooie, stralende huid en een puur moment van ontspanning: een win-win vinden wij dat! ;-)


5. Je huid straalt!

Die mooie HydraFacial glow is verslavend! Geen wonder dat de celebrities fan zijn van deze behandeling. En die gloed blijft nog 4 weken lang aanwezig.


Als jij iedere maand langskomt voor een HydraFacial, dan geniet jij dus heel het jaar door van je mooiste huid!(foto: HydraFacial)


Hoe werkt een HydraFacial?

Bij een HydraFacial zijn er steeds 3 basis- stappen:


  1. De reiniging + peeling

  2. Extracties + Hydratatie

  3. Insluizen + beschermen


Afhankelijk van de HydraFacial die jij kiest, wordt de behandeling nog aangevuld met een specifieke booster, Perk Lips of Perk Eyes (specifieke verzorging voor je lippen of de huid rond je ogen), LED-therapie of microneedling.Meer lezen over HydraFacial? Dat kan ook op deze pagina:Wil je graag langskomen voor een HydraFacial?

Maak je afspraak bij Beauty Salon Marisa in Lummen (Limburg). Bij onze huidexperts is je huid in goede handen! Een afspraak maken, dat kan hier: www.beautysalonmarisa.be/afspraak-maken


Коментарі


bottom of page