top of page

LPG Endermologie

Gaat cellulitis tegen en verfijnt het silhouet

Lpg Endermologie is de meest bekende behandeling ter wereld voor de niet-chirurgische verbetering van je figuur. De Endermologiebehandeling is een mechanische bindweefselmassage. Hierdoor wordt de lymfecirculatie op gang gebracht en worden de fibroblasten gestimuleerd.

 

Eenvoudig gesteld: afvalstoffen worden afgevoerd en collageen (stevigheid van de huid) en elastine (elasticiteit van de huid) worden aangemaakt. Het hele proces is immers gebaseerd op een diepe bindweefselmassage via de oprol-afrol techniek, waardoor je hele lichaam gekneed wordt en in beweging wordt gezet.

lpg.png

71%

VAN DE CLIENTEN

rapporteert dat de huid

steviger is. 

67%

VAN DE CLIENTEN

rapporteert gladgestreken cellulite.

- 5,2 cm

GEMIDDELD

verschil in tailleomtrek. 

Het resultaat

e-fit.jpg
 • Anti-cellulitis

 • Versteviging van de huid door extra aanmaak van collageen en elastine

 • Lymfedrainage

 • Figuurcorrectie en centimeterverlies

 • Sterke vetverbranding

 • Top behandeling voor pijnlijke, zware benen of vochtproblemen

Oorsprong

Hoewel Endermologie wereldwijd al jaren de referentie is voor het behandelen van zware benen (oedeem) en cellulitis, heeft de toepassing zijn oorsprong in de behandeling van brandwonden. Bovendien wordt de Endermologiebehandeling ook gebruikt bij grote voetbalclubs voor de recuperatie van de spieren. In de atletiekwereld kunnen marathonlopers dankzij Lpg dan weer sneller melkzuur afbreken. De Lpg-techniek is ook pionier in de anticellulitisbestrijding en is daar vandaag nog steeds de meest doeltreffende techniek in, eentje die sterk wetenschappelijk onderbouwd is.

Vaak gestelde vragen

 • Wat is permanente make-up?
  Bij permanente make up, ook wel semi-permanente make up, micropigmentatie, dermopigmentatie of beauty tattoo genoemd, wordt door middel van een naald pigment in de dermale huidlaag gebracht. Wij werken uitsluitend met hoge kwalitatieve, hypoallergene minerale pigmenten. Deze staan onder zeer strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid en zijn goedgekeurd door de GGD (Gemeenschappelijke gezondheidsdienst).
 • Waarom permanente make-up?
  Permanente make up is de oplossing om er op elk moment van de dag fris en verzorgd uit te zien. Dit is toch wel de wens van elke moderne vrouw. Meestal hebben we weinig tijd om ons elke dag op te maken. Maar met permanente make up bent u zo klaar !
 • Is permanente make-up veilig?
  Ja zeker. Er wordt telkens gewerkt met een nieuwe steriele naald dat pas uit de verpakking gaat als de behandeling start. Voor en na elke behandeling wordt alles steeds steriel gemaakt. Bij een eyeliner wordt er gewerkt op gesloten ogen. Door de stretching dat ik op de ogen uitoefen, is het onmogelijk om uw ogen te openen, dus is er geen gevaar dat ik je ogen prik. De gebruikte pigmenten zijn zeer streng gekeurd en van heel goede kwaliteit en zijn zeer geschikt voor medische pigmentatie en gelaat.
 • Is permanente make up of micropigmentatie hetzelfde als een Tattoo?
  Nee absoluut niet ! Bij een tattoo gaat de naald dieper in de huid, de machine is veel krachtiger waardoor deze niet geschikt is voor het gezicht, je zult meer pijn ervaren en er is kans op migratie ! Ook de inkt dat daarbij gebruikt wordt is niet geschikt voor het gelaat.
 • Is permanente make-up bedoeld voor avond make-up?
  Nee, permanente make-up mag nooit bedoeld zijn voor uw avond make-up. Permanente make-up is bedoeld om stralend voor de dag te komen. Indien u een avondje wilt stappen, kunt u de make-up zelf bijtekenen. Er zijn (medische) grenzen aan het plaatsen van permanente make-up.
 • Voor wie wordt permanente make up aangeraden?
  Voor iedereen. Jong & oud. Bij brildragers is het vaak een probleem om het zelf te tekenen. Voor mensen met weinig of geen wenkbrauwen ( Alopecia ). Als je een onduidelijke lipcontour hebt, kun je deze door middel van lip shaping in een natuurlijke kleur weer optisch voller maken. Voor sportieve en of actieve mensen. Indien je allergisch bent op traditionele make-up. Indien je een chemokuur moet ondergaan, kun je daarvoor je wenkbrauwen laten zetten, zodat je bij haarverlies geen 'kaal' gezicht hebt.
 • Waar moet ik op letten vooraleer ik kom voor een permanente make-up behandeling?
  Drink minstens 24u voor de behandeling geen alcohol. Dit kan de gevoeligheid en doorbloeding van de huid enorm verhogen waardoor het pigment door de bloeding minder pakt. Het gebruik van visolie en Vitamine E een week voor behandeling stopzetten (werkt bloedverdunnend ). Wacht 8 weken na plaatsen van botox of fillers. Kom minstens 1 maand voor u op reis gaat naar de zon of erna. Wenkbrauwen tot 3 dagen voor behandeling niet waxen. Probeer koffie te vermijden omdat dit oppeppend werkt en de werking van verdovende crème verminderd. Indien u bloedverdunners neemt kunt u in overleg met uw arts de behandeling enkele dagen voor de behandeling stopzetten. Stop nooit zonder uw arts te raadplegen! Bij gebruikt van bepaalde medicijen zoals antibiotica of vochtafdrijvers zoals cranberrysap ( tegen blaasontsteking ) en het gebruik van cortisonen. kan de behandeling best nog wat uitgesteld worden. Een glaasje appelsap zorgt ervoor dat het bloed iets dikker wordt. Een pijnstiller mag maar geen aspirine (bloedverdunnend). Pijnstillers die wél mogen: perdolan, dafalgan, paracetamol. Bij diabetes, attest van goedkeuring door dokter gewenst.
 • Doet permanente make-up pijn?
  Hoewel ik met het allernieuwste apparaat werk en met goede naalden kan ik niet garanderen dat het voor iedereen pijnloos is. De meeste mensen ervaren het eerder als onaangenaam. De gevoeligheid ligt bij iedereen anders. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Meestal ervaart men aan de ogen dat het vervelend kriebelt door de trilling op de wimperhaartjes. Naar het midden toe kan het ook zijn dat u een niesbui krijgt omdat de sinus-lijn geprikkeld word. Andere factoren als stress, vermoeidheid, ongesteld of het drinken van koffie kunnen de pijnprikkels stimuleren. U doet er dus goed aan om zoveel mogelijk te ontspannen, u bent in goede handen
 • Ik heb gevoelige ogen, is permanente make-up voor mij mogelijk?"
  Dat is zeker mogelijkl! Het wordt zelfs door vele (oog)artsen aangeraden.
 • Ik neem medicijnen, kan dat samen met permanente make-up?"
  Het beste is om het vooraf te melden welke medicijnen je inneemt. Vaak is er geen probleem, maar soms is het echter aangeraden om de behandeling even uit te stellen.
 • Ik ben zwanger, mag ik dan permanente-make up laten plaatsen?"
  De gebruikte pigmenten zijn in principe niet schadelijk voor uw kindje, maar je kan het best uitstellen tot na de bevalling/ borstvoeding. Uw lichaam is tijdens deze periode in verhoogde staat van alertheid waardoor elke poging van het binnendringen van een vreemde stof door het lichaam wordt afgestoten. Het pigment blijft moeilijk in de huid.
 • Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
  Over het algemeen blijft permanente make up 2 tot 5 jaar zitten. Celvernieuwing, afweersysteem, UV stralen, medicijn gebruik ea...hebben een invloed op het pigment. Ook veel hangt af van de gekozen kleur, hoe lichter de kleur, hoe sneller deze verdwijnt. Bij de fijne haartjes-techniek bij wenkbrauwen wordt er minder diep gewerkt voor een natuurlijk resultaat waardoor het pigment ook sneller vervaagt. Het is aangeraden om de eyeliner om de 2 jaar op te frissen en de wenkbrauwen jaarlijks.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Voor een mooi resultaat heb je 2 a 3 behandelingen nodig. Het is beter om opbouwend te werken ipv het in 1 keer aan te brengen. De kleur is intenser en langduriger met 2 behandelingen en er kunnen nog bijwerkingen uitgevoerd worden.
 • Wanneer kan permanente make-up niet?
  Bij diabetes (enkel bij goedkeuring van behandelende arts) Bij zwangerschap of borstvoeding. Bij innemen van bepaalde medicijnen zoals antibiotica, vochtafdrijvers zoals cranberrysap tegen blaasontsteking, bloedstollingsproblemen.... Bij koorts. Indien de huid verbrand is van de zon. Tijdens chemo of bestraling (best 6 maanden wachten en eerst bespreken met je arts). Bij koortsblaasjes of scheurmond of andere wondjes kan een lipbehandeling niet.

Onze tarieven

LPG Proefsessie + intake gesprek €49  

20' LPG ENDERMOLOGIE

€ 39

10 beurten

10 + 1 GRATIS

30' LPG ENDERMOLOGIE

€ 59

20 beurten

20 + 2 
GRATIS 

40' LPG ENDERMOLOGIE

€ 79

30 beurten

30 + 3 
GRATIS

COMBINATIE E-FIT

LPG en E-FIT combineren, boek dan best eerst je LPG sessie in voor je E-FIT. Op al de beurten combinaties krijgt u dan -10%.
(met uitzondering op de maand en jaarabonnementen van E-fit.)

Vb. 10 sessies LPG + 10 sessies E-FIT = €685 - 10% = € 616,50

LPG Endermologie Limburg.png

Totaalpakketten

Voordelig afslanken

Combinatie-pakketten E-fit & Afslankingsprogramma's 

bottom of page