top of page
Preparing Drinks
image-from-rawpixel-id-2287751-jpeg.jpg

Revive by Restart

Geef je lichaam op een gezonde manier een detox.

 

Iedere dag worden we aan zoveel schadelijke stoffen blootgesteld (denk aan vervuiling, chemische schoonmaakmiddelen en zelfs schadelijke cosmetica). Je lichaam is continu aan het werk om deze toxines af te voeren, maar soms is ze niet in staat om zo'n grote hoeveelheid gevaarlijke stoffen te verwerken.

Met Revive help je jouw lichaam ontgiften. Dit programma maakt deel uit van Restart maar bij Restart ligt de focus op het verliezen van gewicht, terwijl Revive focust op het zuiveren van je lichaam. 

2.png
Je lichaam detoxen revive.png

Het is een kuur van 10 dagen

Revive is een kuur van 10 dagen. We gaan je lichaam resetten en terug in balans brengen.

We combineren gezonde maaltijden met de 100% natuurlijke ampul, die helpt om jouw lichaam te zuiveren. Deze ampul bevat gedistilleerd water, citroenzuur en L-carnitine en dit werd geënergetiseerd. Bij het innemen nemen je speekselklieren deze energie op waardoor je ontgifting gestimuleerd wordt en je hongergevoel onderdrukt wordt. Het brengt je ook emotioneel terug in balans.

De eerste dagen kan je wat ontwenningsverschijnselen ondervinden zoals hoofdpijn, meer plassen en een slecht humeur. Dat is volkomen normaal, omdat we je lichaam een reset bezorgen. Dat toont aan dat jouw lichaam volop bezig is met het ontgiften! 

Hoe werkt Revive?

De voordelen van Revive

Meer

energie

Betere 

concentratie

Betere

gemoedstoestand

Een stralende

huid

Een betere

nachtrust

Minder kans op

kwaaltjes

Betere 

spijsvertering

Een sterkere

immuniteit

En nog zoveel meer!  Wanneer je met Revive start, zal je niet alleen meer energie ervaren. Je voelt je ook gewoon zoveel beter, zowel lichamelijk als mentaal.
revive by restart (1).png

Revive en Restart kunnen elkaar ook perfect aanvullen. Met Revive breng je jouw lichaam weer in balans. Wil je daarnaast ook overtollige kilo's verliezen? Dan kan je na Revive overgaan op Restart. 

Revive detoxkuur lummen (500 x 700 px) (500 x 600 px).png

Benieuwd of Revive iets voor jou is?

Maak je afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en dan geef ik je graag meer informatie over Revive en Restart. Afhankelijk van jouw doelen en wensen stel ik jou de opties voor. 

Een afspraak maken, dat kan via de online agenda. 

bottom of page