VITAMIN STEP-UP SYSTEM

Voor een gezonde, sterke en soepele huid.

Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ laat je huid stapsgewijs wennen aan de hoge dosissen vitamine A en C die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Environ-logo.png

HOE WERKT HET?

Zie en voel hoe de huid er mooi kan uitzien dankzij de wetenschap!

environ-consultatie.png
  • Begin je skincare routine met de pre-reiniger, reiniger en toner van Environ. Start daarna met de moisturiser die de laagste dosis vitamine A bevat. Gebruik 2 of 3 flacons tot de huid helemaal gewend is aan die lage dosis vitamine A.

  • Ga dan naar stap 2, de moisturiser met een gemiddelde dosis vitamine A. Gebruik opnieuw 2 tot 3 flacons tot de huid helemaal klaar is voor de derde stap van het step-up systeem.
     

  • Blijf dit doen tot je aan de vijfde stap van het STEP-UP SYSTEM bent, met de hoogste dosis vitamine A.

HET RESULTAAT

​Tijdens dit traject zal je merken dat je huid er geleidelijk zachter, jonger en stralender zal uitzien. Zodra je jouw topniveau hebt bereikt, ziet jouw huid er op haar opperbest uit en voelt zij ook zo aan. Hou je huid in deze conditie door het skincare regime van Environ te blijven gebruiken. Als je je regime niet volhoudt, zal je opnieuw moeten beginnen op een lagere stap/dosis. Als je langer dan een jaar je regime niet hebt gevolgd, raden we je aan terug op de laagste stap/dosis te beginnen. Begin traag maar gestaag met het Environ Vitamin STEP-UP SYSTEM en ga langs bij je Environ skincare specialiste voor je van het ene step-up niveau naar het volgende gaat.

resultaat-environ.png
swiss-vitamin-institute-environ.jpg

SWISS VITAMIN INSTITUTE

 De Youth EssentiA serums en crème Plus en de Skin EssentiA crèmes zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Hierdoor ben jij er zeker van dat je te maken hebt met een kwalitatief hoogwaardig product dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen.

HET BELANG VAN VITAMINE A

Zie en voel hoe de huid er mooi kan uitzien dankzij de wetenschap!

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care.

marisa-environ.png
online-huidadvies-3.png

Online huidadvies

Weet welke producten het beste bij jouw huid passen! 

Benieuwd welk huidtype je hebt en welke producten hierbij passen?