top of page

Lashlifting

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik.

 

Het resultaat houdt tot wel 6 tot 8 weken lang! Bij deze behandeling worden de wimpers ook geverfd om het mascara effect te creëren.

Je kan er altijd voor kiezen jouw wenkbrauwen ook te modeleren en te verven. Dit is een behandeling apart maar kan perfect worden gecombineerd.

Lashlifting.jpg
lashlifting (1).jpg

Wat houdt dit nu in?

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof worden de wimpers vervolgens zeer zorgvuldig over deze pads heen geplaatst om het gekrulde effect te creëren.
Om de wimpers vervolgens in model te krijgen worden er twee producten aangebracht die voor de permanent in de wimper zorgen. 

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

Het resultaat?

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig.

Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen!

Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 8 weken houden. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lifting behandeling is tegen al deze activiteiten bestand!

schermafbeelding-2019-07-11-om-015543.png

Tips

  • Na de behandeling mogen je wimpers 48u niet in contact komen met water, micellair water, oogreinigings,- en of andere producten. 
     

  • Om de krul er zo goed mogelijk in te houden kan je na je behandeling enkele keren per dag de wimpers omhoog duwen tegen je ooglid aan. De eerste dagen zijn je wimpers nog "kneedbaar"
     

  • Gebruik geen olie als oogreiniger
     

  • Probeer zeker de combinatie van het verven van de wenkbrauwen. Dit zorgt voor een hele andere look van je gelaat. 

bottom of page